Mobirise Site Creator

Leilighet  i Viking 11 til salgs

Duplex leilighet i prosjekt Viking 11 til salgs.

Leiligheten ligger i 3. og 4. etasje. I hovedetasjen finner du gang, toalett, trapp, kjøkken, stue, og innglasset altan.
I etasjen over er det trapp, gang, 2 soverom, bad og altan med solseil.

Leiligheten selges med det som trengs av kjøkkentøy, sittegrupper, utemøbler, senger og sengklær, skap og skuffeseksjoner, vaskemaskin, kjøleskap med fryseboks,  safe, TV og TV benker.  
Det er aircondition på begge soverom og stue. Vinduer på soverom og stue har film som reflekterer solvarme. Altanen i hovedetasjen er innglasset. Varmevann fra solvarme, og ny trykktank ble montert våren 2015.

Gangen i hovedetasjen inneholder skuffeseksjoner og skap til å henge opp klær. 

Kjøkkenet er full utstyrt med dekketøy, gass komfyr, kjøkkenskap, kjøkkenbord med stoler, oppvaskmaskin, kjøleskap med fryseboks, 

Stuen inneholder sittegruppe, stuebord, TV og TV benk, aircondition, router til internett, bilder, gardiner. Utgang til  innglasset altan med markise.

Oppe:
Soverom 1
har dobbelseng, aircondition,  gardiner, skuffeseksjon med skap til klær, og ekstra lagerplass. 


Soverom 2
har sittegruppe med sovesofa, aircondition, pult, internetttilgang,  gardiner, bokhylle og skap. Utgang til altan med solseil.

Bad med toalett, dusj hjørne, vask med speil og over og underskap,

Prosjekt Viking 11 består av 48 leiligheter, fordelt på 3 bygninger, der leilighetene eier lik andel av fellesarealet. Fellesutgiftene for 2017 er 1.250 lire.

Viking 11 har knyttet til seg en dyktig vaktmester, som står for det daglige vedlikehold av bygninger, fellesareal, beplantning og basseng. 
Viking 11 har hele tiden hatt en godt fungerende styre, og økonomien er svært god.
Viking 11 ligger i bydelen Aslanbucak, og ca. 3 km. fra sentrum i Kemer (se kart lenger ned).  Det er busshodeplass utenfor porten til anlegget, og det går buss 4 ganger i timen til sentrum. Merkede tur stier finner du noen få hundre meter fra Viking 11. Flere bilder fra Viking 11 finner du her.

Bydelen Aslanbucak er en del av Kemer som ikke dør ut når sesongen er over. Det er i denne delen av Kemer lokalbefolkningen bor, og bydelen preges av stor byggeaktivitet av leiligheter myntet på både lokalbefolkningen, og litt mere pengesterke turister. 

Nærheten til lokalbefolkningen gir et godt innblikk i dagliglivet deres, noe de som kun ferdes i sentrum av Kemer går glipp av.
Aslanbucak har de siste årene fått et godt utvalg av butikker som ligger i gangavstand fra Viking 11..

Utsikt fra inngangs dør

.

Pris:

Leiligheten selges for kr. 550.000,-
Reise utgifter i forbindelse med visning av leiligheten refunderes med
kr. 3.000 pr. person, for inntil 2 personer, om visningen fører til salg.

Beløpet trekkes fra kjøpesummen.

Ta kontakt for mere informasjon.

Svein Yndestad  

Tlf: 41 10 18 53